Nieuws Limburg JoJo Elektronica is niet meer: leve JoJo Systems

JoJo Elektronica is niet meer: leve JoJo Systems

JoJo Elektronica is niet meer: leve JoJo Systems

IMG_1657Afgelopen weekend hebben Jo en Raf Janssen hun familie, vrienden en klanten tijdens een geslaagd event al de primeur gegeven: JoJo Elektronica bestaat niet meer. Na een kwarteeuw gaat de Opglabbeekse beveiligingsspecialist voortaan als JoJo Systems verder door het leven. “Wij blijven doen met wat we bezig waren, maar dan onder een naam die de lading meer dekt,” verduidelijkt Jo.

“JoJo is vandaag meer dan alleen maar elektronica. Na 25 jaar zijn we de naam ontgroeid vandaar de verandering. We staan voor een geïntegreerde aanpak, zijn trendsetter met steeds de nieuwste producten en we werken met een team van topprofessionals. En bovendien staan we voor een zeer persoonlijke benadering van onze klanten. Dat willen we de komende jaren blijven voortzetten in de vijf segmenten die eveneens hetzelfde blijven: alarm, camera, tijdsregistratie, toegang en telecom,” besluit een zeer gedreven Jo Janssen.

Nieuwe website: www.jojo.be

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.