Nieuws Limburg JoJo in Opglabbeek is snelste groeier

JoJo in Opglabbeek is snelste groeier

JoJo in Opglabbeek is snelste groeier

Van alle elektronica-installateurs in België en Nederland werd JoJo Elektronica uit Opglabbeek door producent Nextel verkozen tot beste groeibedrijf. Het leverde Jo Janssen en zijn bedrijf de titel ‘Ultimate Growth Award 2011’ op.

“Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het Nederlandse netwerk van telecomdealers, werden we heel aangenaam verrast,” vertelt Jo Janssen (rechts op de foto). “We hadden zelf niet verwacht voor deze Ultimate Growth Award in aanmerking te komen, al wisten we natuurlijk wel dat onze mooie groeicijfers niet onopgemerkt zouden blijven.”

Dat JoJo Elektronica in 2011 een groei van maar liefst 43% optekende, heeft niet alleen te maken met de telefonieproducten. “Klopt, want ook voor onze 4 andere bedrijfspoten, met name inbraakalarm, camerabewaking, toegangsautomatisatie en tijdregistratie was 2011 een topjaar,” zegt Jo Janssen nog. “In 2012 lijkt deze trend zich door te zetten, want we zijn goed gestart en de nieuwe aanvragen blijven vlot binnenstromen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.