Nieuws Limburg JOJO Systems is trots op zijn sterke klantenrelaties

JOJO Systems is trots op zijn sterke klantenrelaties

JOJO Systems is trots op zijn sterke klantenrelaties

Al 30 jaar lang is JOJO Systems een ronkende naam in Limburg wanneer het gaat om totale telecom- en beveiligingsoplossingen. Eén van de grootste verwezenlijkingen in die voorbije drie decennia? “Dat is de goede relatie met onze klanten”, vertelt Luc Jansen, zaakvoerder van JOJO Systems. “Dat wij actief met hen meedenken, ervaren zij als een grote meerwaarde.”

Zo werd Mathieu Gijbels 30 jaar geleden één van de eerste telecomklanten. Vandaag is het bouwbedrijf uit Opglabbeek dat nog steeds. “Toen we op korte tijd twee inbraken hadden, moesten we snel op zoek naar een beveiligingspartner voor toegangscontrole en inbraakalarm. Die vonden we bij JOJO Systems. Vandaag zijn we 30 jaar later en staan zij nog steeds aan onze zijde.”

Ook voor Brouwerij Martens is de afsluiting van het terrein met poorten en slagbomen, met de daarbij horende toegangscontrole met bezoekersregistratie én camerabewaking op de bedrijfssite, een belangrijk gegeven. “Bij JOJO Systems vinden wij een service die helemaal binnen onze verwachtingen valt. Wij kunnen dus niet anders dan tevreden zijn.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Meest gelezen in deze regio