Nieuws Limburg Jong horecakoppel realiseert droom in De Plas

Jong horecakoppel realiseert droom in De Plas

Jong horecakoppel realiseert droom in De Plas

De Plas PaalAmper 25 jaar is hij, de nieuwe uitbater van Brasserie De Plas in Paal-Beringen. Zijn leeftijd weerhield Giel Kreemers niet om samen met zijn vriendin Annelien de horecadroom te verwezenlijken. Giel zwaait als chef-kok de scepter in de keuken, terwijl Annelien de bediening voor haar rekening neemt. “We waren op zoek naar een geknipte locatie om onze ideeën rond lekker eten te kunnen presenteren,” vertelt de nieuwe exploitant. “Daarbij is ons oog gevallen op deze gezellige hoeve aan de Paalse Plas. We waren onmiddellijk gecharmeerd door het karakter en de uitstraling van het pand en zullen er alles aan doen om hier onze dromen vorm te geven.”

Dromen. Denken. Durven. Doen. Er zijn dus nog échte ondernemers die zelfs in crisistijden de (keuken)handschoen opnemen!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.