De Wissel wisselt van zaakvoerders
De gekende Brasserie De Wissel in Rekem (Lanaken) heeft nieuwe uitbaters. Zus en broer Laura (33) en Michaël (35) Timmermans,… Lees meer
Amper 25 jaar is hij, de nieuwe uitbater van Brasserie De Plas in Paal-Beringen. Zijn leeftijd weerhield Giel Kreemers niet om samen met zijn vriendin Annelien de horecadroom te verwezenlijken. Giel zwaait als chef-kok de scepter in de keuken, terwijl Annelien de bediening voor haar rekening neemt. “We waren op zoek naar een geknipte locatie om onze ideeën rond lekker eten te kunnen presenteren,” vertelt de nieuwe exploitant. “Daarbij is ons oog gevallen op deze gezellige hoeve aan de Paalse Plas. We waren onmiddellijk gecharmeerd door het karakter en de uitstraling van het pand en zullen er alles aan doen om hier onze dromen vorm te geven.”
Dromen. Denken. Durven. Doen. Er zijn dus nog échte ondernemers die zelfs in crisistijden de (keuken)handschoen opnemen!
De gekende Brasserie De Wissel in Rekem (Lanaken) heeft nieuwe uitbaters. Zus en broer Laura (33) en Michaël (35) Timmermans,… Lees meer
De gekende tv-kok Laurens Snykers van Leeuw in Hasselt neemt drastische maatregelen: klanten die minder dan 24 uur op voorhand… Lees meer
De Nederlandse horecagroep Van der Valk gaat aan de afrit van de E313 in Ham het grootste hotel van Limburg… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen