Nieuws Limburg Jong Limburgs koppel neemt schoenwinkels Avance over

Jong Limburgs koppel neemt schoenwinkels Avance over

Jong Limburgs koppel neemt schoenwinkels Avance over

Euro Shoe Group uit Beringen heeft de 13 winkels van het merk Avance verkocht aan Dirk Peumans en Caroline De Backer. Op die manier blijft de keten in Limburgse handen en wordt de toekomst voor de 50 medewerkers verzekerd.

De overname betekent ook het startschot van een nieuwe koers voor Avance. Dirk Peumans en Caroline de Backer: “We willen af van het ‘keten-imago’. Door de overname kunnen we de winkels een nieuw concept aanmeten. We willen dat Avance een warmere, meer persoonlijke uitstraling krijgt. Het moet een plek zijn waar je met de hele familie graag komt. Beleving komt op de eerste plaats.” De naam Avance blijft behouden.

Zowel Dirk Peumans (TEW) als Caroline De Backer (Handelsingenieur) zijn jonge Limburgers met aardig wat kilometers op de teller in de schoen- en retailwereld. Het koppel kent Avance van binnenuit. Sinds enkele jaren zijn zij de drijvende krachten achter het Avance-filiaal in Leuven. Met deze stap volgt er nu een volgende uitdaging.

De Avance-winkels maakten tot voor kort deel uit van de Euro Shoe Group van de familie Vanaudenhove. Deze schoenenreus focust zich voortaan op het winkelmerk Bristol. Euro Shoe Group zal het koppel zowel financieel als operationeel blijven ondersteunen via een minderheidsparticipatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.