Nieuws Limburg Jonge afdeling Monard Law pakt prijs

Jonge afdeling Monard Law pakt prijs

Jonge afdeling Monard Law pakt prijs

Het Hasseltse advocatenkantoor Monard Law is op de Trends Legal Awards 2018 uitgeroepen tot winnaar in de categorie voor aannemings- en vastgoedrecht. Er was bovendien een nominatie voor de hoofdprijs van Beste Advocatenkantoor van België.

De specialisatie in Real Estate is nog maar 3 jaar een volwaardige afdeling binnen Monard Law. In die tijd werd er een complementair team samengesteld dat de expertise beloond ziet met de nationale onderscheiding. Voor de hoofdprijs van Best Belgian Law Firm werd onder de genomineerden uiteindelijk gekozen voor het Brusselse advocatenkantoor Lydian.

CEO Karen Braeckmans is fier: “De prijs en de nominatie zijn het gevolg van de inspanningen door ons schitterende team. Iedereen gaat dag in dag uit voor de ‘extra mile’. We willen heel bereikbaar en menselijk zijn en dat wordt erg gewaardeerd door medewerkers, klanten en partners.”

Monard Law telt momenteel 120 advocaten en medewerkers en opereert vanuit 4 vestigingen Hasselt, Brussel, Antwerpen en Gent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.