Nieuws Limburg Jonge garde lanceert nieuw bestelsysteem (en andersom)

Jonge garde lanceert nieuw bestelsysteem (en andersom)

Jonge garde lanceert nieuw bestelsysteem (en andersom)

Ordr, zo heet een nieuwe bestel- en reservatiesysteem dat door horeca en retailers kan gebruikt worden. Na een online bestelling krijgt iedere klant een tijdsslot om contactvrij zijn klaargezette goederen op te halen. Maar toepassing kan ook ‘live’ worden gebruikt, bijvoorbeeld om de pintjes aan de toog op te halen. De uitvinders zijn 4 studenten van de UHasselt, verenigd in hun start-up Headr.

Headr is een jong bedrijfje dat zich ontwikkelt onder de vleugels van Wingmen. De studenten maken websites en apps. “Alles wat ze doen moet gebruiksvriendelijk, to-the-point, goedkoop en snel implementeerbaar zijn”, aldus Ann Simons van Wingmen. Zo ook hun nieuwe toepassing, speciaal gemaakt om tijdens de coronacrisis van nut te zijn. Maar ook daarna…

“Ordr is een bestel- en reservatiesysteem dat heel snel kan opgezet worden op een nieuwe of een bestaande website van handelaars”, legt Ann Simons uit. “De klant plaatst online een bestelling, betaalt en krijgt vervolgens een bericht wanneer de bestelling klaar staat. Zo vermijd je wachtrijen en contact met andere klanten van de bakker, schoenwinkel, slager, fruitwinkel, frituur, enzovoort.”

Het systeem is ook na de coronacrisis toepasbaar. “Je kunt met Ordr ook ‘live’ bestellingen doorgeven, bijvoorbeeld als je zo snel mogelijk de goederen wilt ophalen”, aldus nog Ann Simons. “Betalingen kunnen zowel online als in de zaak zelf. De mogelijkheden zijn dus legio.”

Voor het bedrijf Headr is deze app een mooie opportuniteit om verder door te groeien.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.