Nieuws Limburg Jonge kapster opent om middernacht

Jonge kapster opent om middernacht

Jonge kapster opent om middernacht

Op 18 mei mogen kappers, schoonheidsinstituten, tatoeage-shops en andere ‘contactberoepen’ opnieuw de deuren openen. Velen van hen zijn al volledig volgeboekt. De drive om er opnieuw in te vliegen en de verloren omzet in te halen, is groot. Zo opent kapster Kayleigh Hermans in Pelt exact om middernacht de deuren.

Nog voor de versoepeling van de maatregelen officieel was aangekondigd, stond de telefoon roodgloeiend bij de barbiers, masseurs, nagelstylisten en eeltverwijderaars. De agenda’s staan dan ook overvol, soms al voor twee tot drie weken. Wie dringend zijn uitgroei wil laten kleuren of zijn tribal laten afwerken, moet al een beetje geluk hebben. Toch behouden de meeste contactberoepers enkele plaatsjes vrij voor dringende gevallen en voor vaste klanten. “We hebben bijvoorbeeld mensen die in shiften werken, en daarom moeilijker een gaatje in de agenda kunnen vinden”, zegt Kayleigh Hermans van kapperszaak Mise en Plis in Pelt. “Speciaal voor hen hebben we een oplossing gezocht.”

Exact op het uur dat de zaak de deuren mag openen, zet Kayleigh (24) er de eerste schaar in. “We openen op 18 mei om middernacht. Zo kunnen we klanten helpen die bijvoorbeeld door hun ploegensysteem niet overdag kunnen langskomen, maar toch snel willen geholpen worden. Een extra service, zeg maar.” Bij Mise en Plis worden trouwens, net zoals in alle andere zaken, de veiligheidsvoorschriften strikt toegepast. Mondmaskers, handgels, plexi-schermen,… alles is aanwezig. “Door om middernacht te openen, spreiden we de klanten en is het comfortabeler om de 10m2 per klant te bewaken”, besluit de kapster.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.