Nieuws Limburg Jonge ondernemer brengt wijnwereld samen

Jonge ondernemer brengt wijnwereld samen

Jonge ondernemer brengt wijnwereld samen

stefan frissenStefan Frissen, een jonge ondernemer uit Maasmechelen, is erin geslaagd om de grootste wijnbeurs van Limburg op poten te zetten. Een 35-tal gerespecteerde wijnhandelaars hebben toegezegd om van 1 tot 4 november in Lanaken het beste van hun gamma te laten degusteren op de Winefair 2013. Onder meer Ranieri (Genk), La Baronale (Heusden-Zolder) en Nivoo Vinum (Wellen) nemen deel.

“We hebben naast enkele bekende wijnhuizen met klassiekers ook veel deelnemers die wijnen presenteren om te ontdekken,” aldus de organisator. “In dat opzicht hebben we een heel divers aanbod, met handelaars die zich specialiseren in wijn uit bijvoorbeeld Argentinië, Griekenland, Moldavië, Portugal, Zuid-Afrika, Bulgarije of Oostenrijk.”

Het evenement heeft met sterrenchef Danny Vanderhoven ook gastronomische ambassadeur. Stefan Frissen wil de eerste en laatste dag van Winefair reserveren voor een ondernemerspubliek. Unizo ondersteunt dan ook het evenement. De middenste dagen (in het weekend) is het grote publiek welkom in het CC Lanaken. Burgemeester Marino Keulen loofde bij de persvoorstelling het ondernemerstalent van de organisator en zegde zijn logistieke en publicitaire steun toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.