Nieuws Limburg Jongensdroom komt uit: nieuwe disco in Hasselt

Jongensdroom komt uit: nieuwe disco in Hasselt

Jongensdroom komt uit: nieuwe disco in Hasselt

Met City Club Artist heeft Hasselt er een nieuwe discotheek bij. De zaak, die zo’n 400 fuifgangers kan herbergen, is de jongensdroom van Patrick Leman. Deze horeca-ondernemer heeft in de stad ook nog Brasserie De Hertog, de zaak waar hij in 1982 als kelner van start ging.

patrick leman“Ik ben er zelf de dj in City Club Artist en verzorg muziek voor een publiek van voornamelijk 30-plussers,” vertelt hij. “Daarmee gaat een kinderdroom in vervulling. Mijn vader heeft vroeger 2 discotheken uitgebaat in het centrum van Hasselt, waar ik als 12-jarige al achter de draaitafels stond. Nu is de cirkel dus rond.”

City Club Artist ligt tegen het Hassotel en biedt gasten de ondergrondse parking aan voor 0,5 euro per uur (na middernacht). De zaak is vrijdag en zaterdag open van 22u ’s avonds tot 6u ’s morgens.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.