Nieuws Limburg Jongform en Sur&Plus in nieuw platform Opuz

Jongform en Sur&Plus in nieuw platform Opuz

Jongform en Sur&Plus in nieuw platform Opuz

In Hasselt is woensdag het nieuwe platform voor architectuur en design Opuz boven de doopvont gehouden. Het gaat om een samenwerkingsverband tussen vijf Vlaamse fabrikanten van designproducten, onder wie ook meubelfabrikant Jongform uit Genk en de Hasselts designproducent Sur&Plus. Samenwerking is dé trend van de toekomst, aldus de initiatiefnemers.

“Met Opuz willen we een platform creëren waar (interieur-)architecten en installateurs met hun klanten (bouwer en verbouwers) terechtkunnen om in de eerste plaats ideeën op te doen op vlak van totaalconcepten in interieur. De klemtoon ligt daarbij vooral architectuur en comfort”, zegt zaakvoerder Karel Baerten van Opuz.

Aan het nieuwe woning- en winkelcomplex Greenfield aan de Herkenrodesingel in Hasselt heeft Opuz een ruimte van 1.200 m² aangekocht om het eerse Opuzplatform tot leven te brengen. In totaal zijn er vijf partners betrokken bij het project, die er elk hun eigen designproducten laten ontdekken.

Na Opuz 1 in Hasselt volgen nog Opuz 2 in Gent (begin volgend jaar) en Opuz 3 in Antwerpen (eind volgend jaar).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.