Jorge Loconsole (MMVillage) aan hoofd Jong VKW

Jorge Loconsole, Deputy Marketing Director bij het merkendorp Maasmechelen Village, is de opvolger van Ben Spaas als voorzitter van Jong VKW Limburg. Bert Dierick (Mini-Flat) werd verkozen tot vice-voorzitter.

Jorge Loconsole (1977) studeerde af aan de PHL als bachelor in internationale marketing, en behaalde een postgraduaat commerciële economie aan HUB te Brussel. Hij woont in Koersel, is gehuwd met Birgit Knaepen en papa van Dante en Maria.

Bert Dierick (links op de foto) is commercieel directeur en vertegenwoordiger van de volgende generatie bij verandabouwer Mini-Flat in Beringen. Bert studeerde af in Antwerpen als bachelor accountancy-fiscaliteit. Hij is gehuwd met An De Peuter en papa van Jef.

“In deze uitzonderlijke tijden is het van groot belang je contacten goed te onderhouden en er nieuwe te smeden via aantrekkelijke en innovatieve activiteiten," aldus Loconsole. "Wij zijn als ondernemers en managers gewend om keihard te werken, vaak onder veel stress. Daarom zal ook het ‘funformele’ karakter in onze werking niet ontbreken.”