Nieuws Limburg Jos Spilstijns is nieuwe CEO van Interboring

Jos Spilstijns is nieuwe CEO van Interboring

Jos Spilstijns is nieuwe CEO van Interboring

Erik Witters en Miet Thys van het Zonhovense bedrijf Interboring hebben een externe CEO aangesteld. De komst van Jos Spilstijns moet hen toelaten om het iets kalmer aan te gaan doen.

Stichter-zaakvoerder Erik Witters (67) begon met Interboring in 1983. Het bedrijf maakt openingen in gewapend beton door boor- en zaagwerken. De ‘beton-chirurgen’ werken over heel België en hebben een vooraanstaande plaats verworven in de sector. De specialisatie bevindt zich in de nucleaire omgeving. Nu het echtpaar zich wil terugtrekken uit de operationele leiding, is Jos Spilstijns aangesteld als CEO. Hij maakte al een tijdje deel uit van de Raad van Advies bij Interboring, en kent de firma dus erg goed.

Hij was tot tot enkele weken geleden actief bij bordenbouwer EBB in Genk, waar hij in een uitstekende verstandhouding met de aandeelhouders, zijn opdracht beëindigde. Eerder was Jos Spilstijns (58) CEO van klasse 8-bedrijven in Antwerpen en Limburg en stond hij het aan hoofd van een vooraanstaand houtskeletbouwbedrijf.

“Jos kent en beheerst het reilen en zeilen van de bouwwereld tot in de puntjes”, aldus Erik Witters. “Zijn opdracht focust zich op drie assen. Eerst en vooral op het verbeteren van de manier van werken, door de structuur van de firma aan te passen aan de actuele en toekomstige noden van de klanten en de markt. Tevens zal Jos inzetten op het verstevigen van de groei en ten slotte op het verzekeren van de continuïteit van de onderneming.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.