Nieuws Limburg J&P Logistics gaat trucks shoppen bij JAM

J&P Logistics gaat trucks shoppen bij JAM

J&P Logistics gaat trucks shoppen bij JAM

Na een investering van 250.000 euro in 2014 heeft het Houthalense transportbedrijf J&P Logistics nog eens 850.000 euro vrijgemaakt voor de aankoop van bijkomend rollend materieel. “We zijn vastberaden om ons groeiproces in de hele EU verder te zetten, en hebben daarom besloten om 8 nieuwe Mercedes-trekkers aan te kopen bij Groep JAM,” zegt Julian Planas, zaakvoerer van J&P Logistics. “Die keuze is gebeurd na een studie over het verbruik van de voertuigen, de uitstoot en de kostenbesparingen op lange termijn.

truck planasJ&P zit dan ook op het juiste spoor. De keuze voor intermodaal transport in samenwerking met partners in Zuid-Europa hebben gezorgd voor meer dan een verdubbeling van de omzet en een verzesvoudiging van de overzetten op 6 jaar tijd.

“Door onze aanpak halen we werk naar België dat anders verloren zou gaan ten voordele van buitenlandse collega’s,” zegt Planas. “We maken minder kilometers op autowegen, verkorten onze levertermijnen, en zorgen in Limburg voor extra werk, bijvoorbeeld in het onderhoud van ons wagenpark. Dat alles maakt ook dat wij 2015 heel positief tegemoet zien.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.