Nieuws Limburg Jumpsquare (Hasselt) wil 10 extra vestigingen in 2 jaar

Jumpsquare (Hasselt) wil 10 extra vestigingen in 2 jaar

Jumpsquare (Hasselt) wil 10 extra vestigingen in 2 jaar

Het ondernemerskoppel Christophe Tassenon en Caroline Mertens, uitbaters van trampolinepark Jumpsquare in Hasselt, hebben 10 miljoen euro klaar liggen voor grootse expansieplannen. “De komende 2 jaar zullen we 10 tot 12 extra trampolineparken in België openen”, klinkt het ambitieus.

Voor 2019 zijn er alvast vestigingen gepland in Leuven, Brugge, Luik, Charleroi en Grimbergen. Voor deze steden liggen er al huurcontracten vast, maar is het nog wachten op de definitieve vergunningen. Ook in 2020 staan er 5 openingen gepland. Hiervoor maakt het bedrijf meer dan 10 miljoen euro aan groeikapitaal vrij. “Er zullen ongeveer 100 banen gecreëerd worden”, zeggen Christophe Tassenon en Caroline Mertens, die na Hasselt ook de andere Belgische vestigingen van Jumpsquare onder hun hoede zullen nemen.

Als financiële partner heeft het duo Nordian Capital aangetrokken. Deze investeringsmaatschappij zorgt mee voor het kapitaal van 10 miljoen euro dat is voorzien om de 10 tot 12 nieuwe vestigingen te financieren.

“De markt voor trampolineparken groeit enorm hard”, aldus nog Christophe Tassenon en Caroline Mertens. “Omdat we een goed concept hebben, is Jumpsquare uitstekend gepositioneerd om van deze groei te profiteren, zowel binnen als buiten België. Naast de geplande uitbreiding met nieuwe parken, gaan we ook actief op zoek naar overnames.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.