Nieuws Limburg Juul Vanleysen geeft leiding Holistic door

Juul Vanleysen geeft leiding Holistic door

Juul Vanleysen geeft leiding Holistic door

Juul Vanleysen, inspirator en founder van het Hasselts architectenkantoor Holistic Architecture geeft de zakelijke fakkel van het kantoor over aan de medewerkers Bart Moors en Didier De Reze. Zij krijgen de opdracht om het bedrijf in een fris jasje te steken.

“In een wereld die constant in verandering is, moeten ook bedrijven mee evolueren,” vindt Vanleysen. “Dat is precies de reden waarom het architectenbureau het management uitbreidt naar een ‘piramide-management’. Bart Moors en Didier De Reze runnen vanaf nu de dagelijkse aspecten van het bureau. Ze zullen het team sturen en de zakelijke kant van het kantoor behartigen.”

juulvanleysenJuul zelf verdwijnt echter niet. Hij zal zich in de toekomst nog meer toeleggen op het inspireren van zijn medewerkers en uitdenken van innovatieve ontwerpen. “Ik zie mijn functie als coach, inspirator en whisperer. De nieuwe structuur betekent dat ik geen fysiek kantoor meer heb in het architectenbureau, maar daarom ben ik zeker niet minder aanwezig. Net zoals in een piramide staan alle hoeken nu in verbinding. Met het nieuwe beleid zullen we elkaar aanvullen met elk onze eigen specialiteiten.”

Het nieuwe management van Holistic Architecture legt in al haar ontwerpen de nadruk op de 4 E’s, deze staan garant voor hun vier kernfactoren: economie, ecologie, emotie en evolutie. “De invulling die wij geven aan het beroep architect gaat veel verder dan die van de meeste van onze concullega’s. Door onze totale benadering hebben we trouwens nooit een weigering van bouwvergunning gehad,” besluit de nieuwe kaptein Bart Moors.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.