Nieuws Limburg K Law neemt vliegende start in Hasselt

K Law neemt vliegende start in Hasselt

K Law neemt vliegende start in Hasselt

Donderdag vindt de officiële opening plaats van K Law, een gloednieuw advocatenkantoor in Hasselt. Het bedrijf onder leiding van Frank Cleeren is onafhankelijk, maar heeft een nauwe band met KPMG. Er werken nu al een 12-tal mensen, die spoedig het gezelschap krijgen van nog eens 8 collega’s.

K Law is meer dan de juridische poot van KPMG. Overal in het land worden afdelingen opgezet om een multidisciplinaire dienstverlening voor regionale bedrijven te verzorgen. Zo ook in Hasselt, waar advocaat Frank Cleeren, overgekomen van het Genkse kantoor Arts, Cleeren en vennoten, een eigen team kon samenstellen. “Familiebedrijven en KMO’s hebben steeds meer nood aan professioneel juridisch advies”, zegt hij. “Het is een vast onderdeel van de begeleiding die ze op alle vlakken inroepen om hun onderneming te laten groeien. Het is voor hen interessant dat ze onder één dak de volledige dienstverlening kunnen vinden. Denk bijvoorbeeld aan een vastgoedtransactie of een overname, waar diverse facetten aan vasthangen. Samen met KPMG bekijken we de vraagstukken en zetten we de meest gespecialiseerde consultants of advocaten in om tot een efficiënte oplossing te komen. Dat we in hetzelfde gebouw zitten, werkt een goede communicatie in de hand.”

K Law is al een aantal maanden operationeel en merkt dat de formule aanslaat. “We hebben het team intussen al uitgebreid tot 12 mensen”, aldus Frank Cleeren. “Dat we zowel specialistisch werken als op projectbasis in aanraking komen met andere vormen van dienstverlening, is een troef die nieuwe mensen aanspreekt. We krijgen veel spontane sollicitaties, ook door de vorming, opleiding en digitalisering die we hoog in het vaandel dragen. We hopen dit groeiritme aan te houden en mikken over 1,5 jaar met zo’n 20 collega’s te zijn”, besluit Cleeren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.