Nieuws Limburg Stories Kalmeren in Kiewit: wellness in weide van Pukkelpop
Limburg

Kalmeren in Kiewit: wellness in weide van Pukkelpop

Vlakbij de Pukkelpopweide in Kiewit is enkele weken geleden het wellnesscentrum K’alma opengegaan. Zaakvoerders Kristof Godinho en Sara Lopes hebben er bovendien een nieuw onderkomen gemaakt voor hun Piu-Piu Boutique, die tot voor kort in het centrum van Hasselt was gevestigd.

Kleding- en accessoireswinkel Piu-Piu Boutique was tot voor kort gevestigd in de Demerstraat in Hasselt, maar de zaakvoerders vonden de tijd rijp voor een nieuw concept, buiten het centrum. Aan de Kempische Steenweg in Kiewit, vlak voor je vanuit Hasselt aan de Pukkelpopweide komt, vonden ze een geschikt pand om hun plannen te verwezenlijken.

Naast de nieuwe Piu-Piu, is de blikvanger van de locatie het privéwellnesscentrum K’alma. “Hier kan je met 2 tot 10 personen even ontsnappen aan de drukte van alle dagen en genieten in een ware vakantiesfeer”, aldus de zaakvoerders. “Ons wellnesscentrum is ingericht in Ibiza-stijl en bevat alle faciliteiten om ontspannen te relaxen. Er is uiteraard een sauna, maar ook een hamam (stoomcabine), jacuzzi, een groot binnenzwembad, relaxruimtes binnen en buiten, enzovoort.” Kristof en Sara geven nog mee dat het complex voldoet aan de Vlarem-wetgeving, waardoor de waterkwaliteit en hygiëne steeds op punt zijn.

“De eerste bezoekers zijn enorm enthousiast”, aldus nog het duo. “We kijken ernaar uit om aan dit verhaal een mooi en lang vervolg te breien.”