Kanshebber beste Belgische webshop komt uit Genk

Maison Lab, een webwinkel uit Genk die outletartikelen aanbiedt, is als enige Limburgse finalist genomineerd voor de prijs van beste startende webwinkel van België. De verkiezing is onderdeel van de BeCommerce Awards, die op 19 mei worden uitgereikt in Brussel.

familie LaybedMaison Lab is een initiatief van de ondernemersfamilie Labyed. De kinderen Samira, Tahnee en Djalil treden daarmee in de voetsporen van hun ouders, die al vele jaren actief zijn in de outlet-business.

“We zijn énorm blij dat ons harde werk wordt beloond met deze nominatie,” zegt Samira Labyed. "Het resultaat van een intense samenwerking tussen onze familie en medewerkers."

Maison Lab wil deze nominatie opdragen aan alle jonge Limburgse ondernemers. “We zijn trots op ondernemend Limburg. De provincie Limburg is één grote familie en dit moeten we in de verf zetten,” zegt Samira. “Met deze boodschap willen we dan ook een warme oproep doen aan alle Limburgers om ons te helpen de award in de wacht te slepen.” Dat kan door voor 13 mei te stemmen via deze link.