Nieuws Limburg Kantoorartikelen.nl: Het groene kantoor is nog mooi ook!

Kantoorartikelen.nl: Het groene kantoor is nog mooi ook!

Kantoorartikelen.nl: Het groene kantoor is nog mooi ook!

Het groene kantoor is nog mooi ook!

Het groene kantoor is niet ver weg bij Igor Soons. Dat begint bij het feit dat zijn bedrijf kantoorartikelen.nl uw oude meubels meeneemt en ze zoveel mogelijk weet te recyclen. Dit in samenwerking met de kringloopwereld en fabrikanten.

En in het assortiment nieuwe zitmeubels zitten inmiddels stoelen die voor 98% gemaakt zijn van gerecycleerde materialen. Zoals de Herman Miller-stoelen die ook nog eens qua vormgeving heel modern zijn. Cradle tot cradle gaat zo hand in hand met design en ergonomie.
Als de stoelen in de toekomst aan vervanging toe zijn kunnen ze bijna tot op het laatste schroefje en stukje textiel opnieuw worden gebruikt, als start van iets nieuws.

Groen is bij steeds meer bedrijven en instellingen HOT. kantoorartikelen.nl heeft inmiddels een compleet groen kantoor ingericht. Niet voor een geiten-wollen-sokken bedrijf maar voor een technologie-multinational Imtech in Eindhoven of onderwijsinstelling Hoge School Zuyd in Heerlen of een instelling uit de gezondheidszorg GGD te Zaandam.

Duurzaamheid krijgt door de crisis overigens nog een andere lading. Bedrijven kopen sneller minder nieuw. En nemen ook genoegen met bijzondere tweedehandsjes. Ook bij Soons van Kantoorartikelen.nl te krijgen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.