Nieuws Limburg Kantoorartikelen.nl: Igor weet wanneer onze printer 'bijgetankt' moet worden

Kantoorartikelen.nl: Igor weet wanneer onze printer 'bijgetankt' moet worden

Kantoorartikelen.nl: Igor weet wanneer onze printer 'bijgetankt' moet worden

Igor weet wanneer onze printer ‘bijgetankt’ moet worden.

Het is een van de bekendste kantoorfrustraties: toner of printerinkt op en geen nieuwe bij de hand hebben. Wij hebben daar iets op gevonden, vertelt Igor Soons, eigenaar van Kantoorartikelen.nl, het in (Nederlands) Limburg gevestigde bedrijf.
Door slimme techniek en software kan Soons op afstand zien wanneer de printer verbruiksmaterialen of onderhoud nodig heeft, of die nou in België of Nederland staat. Hij kan de eigenaar dan een mailtje met een aanbieding sturen. En natuurlijk ook een verse cartridge of een monteur van de eigen technische dienst uit Tegelen.

Daarbij, zo stelt Soons, geldt de service zeker niet alleen voor grote kostbare printers. Voor menig kantoormachine is de ‘wake-up call’ ook mogelijk, ook als u de printer al staan heeft. Wilt u ook zo’n service op afstand? Neem contact met het team van Igor Soons via info@kantoorartikelen.nl of kijk op onze site, we hebben 30.000 leverbare kantoorartikelen on line staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.