Nieuws Limburg Kantoorhotel is nieuw concept van Solid Group

Kantoorhotel is nieuw concept van Solid Group

Kantoorhotel is nieuw concept van Solid Group

Het bedrijf dat vroeger Staalbouw Overpelt heette, is inmiddels omgedoopt tot Solid Group. De activiteiten beperken zich immers niet langer tot staalbouw, maar zijn vandaag zodanig divers dat Tony Rutten voor elk van zijn 3 zonen een bedrijfstak heeft opgezet. Eén daarvan is een gloednieuw hotel, dat ook kantoorruimte ter beschikking heeft.

Rob en Tony RuttenOp de plaats waar vroeger in Paal het hotel Ten Caetermere nog stond, is ondertussen een gloednieuw zakenhotel, annex kantoorruimte, verrezen. Solid Group heeft er miljoenen geïnvesteerd. Het hotel met 51 kamers, dat Mezzo werd gedoopt, loopt al aardig vol, en ook voor het kantoorgedeelte zijn er meerdere gegadigden. Rob Rutten (links op de foto) krijgt er het roer in handen.

Zijn broer Wouter heeft dan weer de leiding over een andere afdeling van Solid Group, meer bepaald het beheer van vastgoed, bedrijfsruimte en businesscentra. Een eerste verwezenlijking in eigen beheer was businesscenter Center 26 in Lummen.

De klassieke bouwactiviteiten, tot slot, blijven een onderdeel van het voormalige Staalbouw Overpelt. Onder de naam Solid Building Overpelt legt de derde zoon Rutten, Kris, zich toe op staal- en industriebouwprojecten in heel Europa.

“Daarmee hebben de drie zonen elk hun eigen activiteit,” zegt vader Tony Rutten niet zonder trots.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.