Nieuws Limburg Kapitein kiest voor Corda

Kapitein kiest voor Corda

Kapitein kiest voor Corda

CaptainWork, het nog jonge agentschap dat (vooral via video en social media) klanten bijstaat in hun employer branding en rekrutering, heeft de C-Mine Crib in Genk vaarwel gezegd en is neergestreken op de Corda Campus in Hasselt. “Ons team was op 2 jaar tijd te groot geworden om in Genk optimaal  samen te werken. Vandaar de zoektocht naar een nieuwe thuishaven”, stelt co-founder Dieter Van Esch.

Sam Custers, CEO van CaptainWork, gelooft in hybride werken. “Thuiswerken is -mede door corona- een positieve verworvenheid geworden, maar onze teams vragen tegelijk toch ook naar mogelijkheden om optimaal en aangenaam samen te werken. Dat was moeilijk geworden in de incubator van C-Mine, waar we 3 verschillende kantoren inpalmden. Vandaar dat we naar de Corda Campus zijn getrokken, waar we in Corda 4 een open ruimte van 500 m² hebben ingenomen waar onze teams mekaar kunnen vinden en versterken.”

Captain Work heeft in nauwelijks 3 maanden tijd een totaal nieuw interieurconcept toegepast op de bedrijfsomgeving. “Met dank aan de interieurarchitecten van Studio Boîte, Progr3ss, Dols en Any Green, die op Corda een waar huzarenstukje gerealiseerd hebben”, aldus Custers.

De nieuwe uitvalsbasis betekent dat er ruimte is voor bijkomende specialisaties, én mensen. Dieter Van Esch, mede-oprichter van CaptainWork, legt uit: “De manier waarop we mogelijke kandidaten benaderen via onze tools en marketingcampagnes werkt, maar het is tegelijk ook al wel onze valkuil gebleken. We zorgen voor veel instroom, maar bedrijven zijn niet noodzakelijk op zoek naar veel instroom, ze willen vooral juiste instroom. Daarom hebben we ons team gericht versterkt met een team van 10 ‘match-partners’. Zij ondersteunen bedrijven bij de screening en selectie van kandidaten.”

En CapatainWork wil nog een stapje verder gaan. “Het is onze ambitie om nog dieper met onze klanten samen te werken en om mee aan de hr-tekentafel te zitten. We willen niet alleen zorgen voor instroom aan de voordeur, maar willen tegelijk ook doordacht de achterdeur bewaken.” Dus: TBC!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.