Nieuws Limburg Kapper Koen knokt terug na corona

Kapper Koen knokt terug na corona

Kapper Koen knokt terug na corona

Goed nieuws uit Borgloon: kapper Koen Jeuris zal op 16 september de deuren van zijn zaak opnieuw openen. Een half mirakel, want in juni vocht hij nog voor zijn leven toen hij zwaar werd getroffen door het coronavirus. Intussen is Koen helemaal in orde en werd het interieur van het kapsalon grondig vernieuwd.

Veel scheelde het niet of Koen had nooit meer een kapsel geknipt… “In juni werd hij
opgenomen in het ziekenhuis met symptomen van corona”, vertelt zoon Gilles Jeuris. “Helaas verergerde de situatie al snel. Gedurende twee weken was het voor iedereen bang afwachten of hij uit zijn kunstmatige coma zou ontwaken. Hij vocht voor zijn leven en mocht begin juli eindelijk het ziekenhuis verlaten.”

Na enkele maanden thuis te revalideren, is Koen Jeuris genezen en blij dat hij opnieuw aan het werk kan gaan. Dat zal gebeuren in een totaal vernieuwd salon. “Het idee kwam eigenlijk van mijn kinderen, die mijn genezing wilden vieren met een make-over van de zaak”, aldus de kapper zelf. “Ik ben dankbaar voor de nieuwe kans die ik kreeg en blij dat ik dit allemaal nog mag meemaken.”

“Bang voor een nieuwe besmetting met corona ben ik niet. We houden ons strikt aan alle veiligheidsmaatregelen en werken enkel op afspraak. De toekomst oogt erg mooi. De liefde voor het vak is te groot om na 35 jaar iets anders te gaan doen…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.