Nieuws Limburg Karabas, Enthion, Impuls en Hands winnen

Karabas, Enthion, Impuls en Hands winnen

Karabas, Enthion, Impuls en Hands winnen

In Hasselt zijn zopas de Limburgse PR & Advertising Awards uitgereikt. Het is een jaarlijkse wedstrijd die georganiseerd wordt door (4 dames van) de opleiding Communicatiemanagement aan de PXL Hogeschool.

pr awardsReclamebureau Hands won de publieksprijs. De onderscheiding voor Beste Printcampagne was voor Impuls uit Hoeselt. In de categorie Beste Rekruteringscampagne was de hoogste eer weggelegd voor Enthion, dat de 6-koppige jury wist te overtuigen met de re-CREW-tment-actie. Daarbij worden jaarlijks een 100-tal jobstudenten aan het werk op muziekfestivals in België en Nederland.

Karabas Communicatie (Bilzen) kreeg de prijs voor Beste PR-Case. Zaakvoerder Didier Bastiaens werkte een campagne uit om het concept Vrienden van de Smaak bij een breed publiek bekend te maken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.