Nieuws Limburg Kärcher investeert 1,5 miljoen in Hasselt

Kärcher investeert 1,5 miljoen in Hasselt

Kärcher investeert 1,5 miljoen in Hasselt

Het Kärcher Center Hasselt heeft zopas de deuren geopend van zijn nieuwe vestiging in Sint-Lambrechts-Herk. Met de renovatie van het vroegere Kevok Woon Depot is een investering gemoeid van 1,5 miljoen euro. De verhuis drong zich op door de voortdurende groei van het Kärcher-gamma. Bovendien is het bedrijf Europees verdeler van de wielwasinstallaties van het Koreaanse Daekum. “Na 24 jaar op de oude locatie op industrieterrein De Roode Berg, zochten we een gebouw met een hogere zichtbaarheid en een grotere oppervlakte,” aldus zaakvoerder Theo Spooren.

De samenwerking met Daekum heeft sinds 2005 gezorgd voor een jaarlijkse groei van 15 procent, dit jaar vermoedelijk zelfs 20 procent. “Om de toename aan machines te verwerken is dus meer opslagruimte nodig”, zegt Theo Spooren. In de nieuwe vestiging is de opslagruimte verdrievoudigd.

GC

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.