Nieuws Limburg Karel Roex richt 356 kamers in voor Novotel

Karel Roex richt 356 kamers in voor Novotel

Karel Roex richt 356 kamers in voor Novotel

De firma Roex Karel uit Dilsen-Stokkem heeft zopas een grote opdracht voltooid voor de internationale hotelketen Novotel (Accor Hotels). “In Leuven en Brussel hebben we in totaal 356 kamers mogen inrichten,” vertelt zaakvoerder Karel Roex.

“Een belangrijke stap voor ons, omdat we naast het leveren van horeca- en projectmeubilair, wat al jaren onze core business is, ook hebben ingestaan voor de totale coördinatie en plaatsing van alle andere elementen die een hotelkamer nodig heeft. Dat ging van vuilnisbakken en kapstokken, tot hoofdkussens en kunstwerken. Alle goederen werden in onze magazijnen aangeleverd, gesorteerd per verdieping en op afroep geleverd en geplaatst. Dit is zodanig meegevallen dat we deze totaalservice nu voor al onze hotelklanten willen aanbieden.”

Roex zit alvast mee aan tafel voor andere projecten van de Accor Groep. “We zijn verdeler van het Spaanse meubelmerk Capdell, dat een akkoord heeft met Accor om in heel Europa 25.000 hotelkamers te gaan vernieuwen. Uiteraard interesseert het ons om hier opnieuw aan mee te werken, zowel in België als in het buitenland.”

Een door Roex gerenoveerde kamer in het Novotel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.