Nieuws Limburg Katoen Natie verhoogt omzet in Genk met 60%

Katoen Natie verhoogt omzet in Genk met 60%

Katoen Natie verhoogt omzet in Genk met 60%

Katoen Natie Terminal Genk, de Limburgse afdeling van het wereldwijde (vooral petrochemische) distributiebedrijf Katoen Natie, heeft een uitstekend jaar achter de rug. Dankzij nieuwe contracten ging de omzet met 60 procent de hoogte in, tot nu zo’n 4 miljoen euro. Ook onder de streep werd er opnieuw met zwarte inkt geschreven: de winst bedroeg 273.000 euro, terwijl een jaar eerder nog 240.000 verlies werd geboekt. Katoen Natie investeerde in Genk 113.000 euro in materiële activa.

Voor zaakvoerder Fernand Huts, die tot zijn vader naar Antwerpen verhuisde zijn stamboom zag groeien in Haspengouw, is de vestiging in Genk uiteraard maar peanuts. Wereldwijd stelt hij 9.300 mensen tewerk en kan hij beschikken over bijna 5 miljoen vierkante meter overdekte hallen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.