Nieuws Limburg Kautex Textron gooit bedrijfstop door elkaar

Kautex Textron gooit bedrijfstop door elkaar

Kautex Textron gooit bedrijfstop door elkaar

Kautex Textron, producent van brandstoftanks voor voertuigen, heeft de bedrijfstop danig door elkaar gehaspeld. Managing Director Guy Duchateau (foto) verliet het bedrijf om aan de slag te gaan als Plant Manager bij Harol. Dit werd, zoals dat officieel hoort, bekrachtigd met een ontslag als zaakvoerder in het Belgisch Staatsblad. Dat gebeurde ook voor Philip Irving, die doorschoof naar een andere functie in de organisatie.

Als nieuwe zaakvoerder werd de in Duitsland gedomicilieerde Dirk Busch aangesteld, die vanuit Kautex Textron in de VS de overstap naar Europa maakt. Dirk De Wachter blijft wel op post, ook als zaakvoerder van de vennootschap.

Kautex Textron behaalt jaarlijks zo’n 90 miljoen euro omzet. Er werken 220 mensen in de fabriek in Tessenderlo, die ieder jaar ongeveer 1,4 miljoen brandstoftanks produceren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.