Nieuws Limburg Kebro (Meeuwen-Gruitrode) splitst in vier

Kebro (Meeuwen-Gruitrode) splitst in vier

Kebro (Meeuwen-Gruitrode) splitst in vier

De onderneming Kebro uit Meeuwen-Gruitrode, specialist in infrastructuurwerken, industriële betonvloeren en waterzuiveringsinstallaties, gaat zich opsplitsen in 4 bedrijven. “De nieuwe structuur is nodig om een efficiënte groei in binnen- en buitenland mogelijk te maken,” aldus gedelegeerd bestuurder Erik Kerkhofs. “Door voortdurend nieuwe activiteiten op te starten was het overzicht een beetje zoek, en daar willen we nu duidelijkheid in scheppen.”

Kebro begon in 1989 als een familiale onderneming in eenvoudige grondwerken. Al spoedig werden de activiteiten uitgebreid met infrastructuurwerken, zoals wegenbouw, rioleringswerken of het aanleggen van parkeerterreinen. Gaandeweg ging Kebro ook industriële betonvloeren plaatsen en vanuit de nieuwe vennootschap Korofloor werd de de familie Kerkhofs ook actief in de verkoop van vloermaterialen. De bouw van waterzuiveringsinstallaties en werd aan het gamma toegevoegd, alsook pure adviesverlening. De groepsomzet steeg tot 12,5 miljoen euro, gerealiseerd met 33 medewerkers.

In de nieuwe structuur wordt:
– de firma Purotek bevoegd voor advies, de verdeling, de productie en de verkoop van waterzuiveringsinstallaties voor huishoudelijke afvalwaters.
– de firma Kebro als naam behouden, maar zal die zich toeleggen op het uitvoeren van infrastructuurwerken.
– de firma Konkrea de nieuwe naam van het huidige Korofloor, bevoegd voor advies en verkoop van betontoepassingen
– de firma Konkrix in feite de huisaannemer voor betonvloeren.

“Op deze manier krijgt de klant een totaaloplossing, waardoor hij van a tot z terecht kan binnen de bedrijven van de groep,” aldus nog Erik Kerkhofs.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.