Nieuws Limburg Keestrack 'back on track': +20 procent

Keestrack 'back on track': +20 procent

Keestrack 'back on track': +20 procent

Na een rampjaar, waarin de omzet terugviel met zo’n 60 procent, is de leverancier van mobiele breek- en zeefinstallaties Keestrack uit Bilzen terug op koers geraakt. In 2010 werd opnieuw een groei gerealiseerd van 20 procent tot een totaal van 28,8 miljoen euro. De opleving valt volledig samen met de conjunctuur in de bouwsector. Ook bij andere toeleveranciers zoals JLG in Maasmechelen, deed zich een gelijkaardig scenario voor. Nu de bedrijven met specialisatie in grond- en afbraakwerken hun orderboekje weer zien vollopen, surft Keestrack mee op die golf.

Het bedrijf aan de Taunusweg in Bilzen (richting Ford Genk) werd opgericht in 1988 en stelt zelf machines samen met onderdelen van gespecialiseerde leveranciers. Eigenaar is Kees Hoogendoorn, die samen met zijn echtgenote het bedrijf aanstuurt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.