Nieuws Limburg Kemp kapt ermee: winkel sluit per direct

Kemp kapt ermee: winkel sluit per direct

Kemp kapt ermee: winkel sluit per direct

De traditierijke elektrozaak Kemp uit Hasselt sluit met onmiddellijke ingang de deuren. Dat heeft zaakvoerder Marc Kemp zopas aan zijn klanten meegedeeld. “We zijn hiertoe genoodzaakt door de economische evolutie,” stelt Kemp. “Over een eventuele heropening, overname en/of uitverkoop zal later nog gecommuniceerd worden.”

Kemp Winkel NieuwKemp was samen met Bartok één van de meest gekende speciaalzaken in fotografie uit de regio. In 2011 besliste de familie om het concept over een andere boeg te gooien en een breed assortiment van elektro te gaan aanbieden. Daarvoor bouwde Kemp een nieuwe winkel op de Genkersteenweg. De familiezaak sloot tevens aan bij de aankoopgroepering Selexion. Jammer genoeg komt er nu dus een abrupt einde aan de rijke geschiedenis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.