Nieuws Limburg Kerkhofs bouwt luxerestaurant op wielen

Kerkhofs bouwt luxerestaurant op wielen

Kerkhofs bouwt luxerestaurant op wielen

Dinner on the Road is het nieuwe concept waarmee Stefan Kerkhofs van de Fungroup uitpakt. Na 3 jaar van intensief nadenken, heeft hij samen met David Ghysels (met wie hij ook Dinner in the Sky heeft bedacht), een futuristische truck laten ombouwen tot een rijdend luxerestaurant. Dinner on the Road is een wereldprimeur, aldus de initiatiefnemers.

rijdend restaurantMeer concreet houdt het concept in dat de truck over een professionele keuken beschikt. Topchefs kunnen er hun beste gerechten bereiden, opwarmen en borden dresseren. Via ingenieuze serveersystemen, zoals een bewegende transportband die aan de binnenzijde van de ovalen tafel loopt, komen de gerechten bij de gasten terecht. De truck is bovendien uitgerust met een decor, dat kan aangepast worden naargelang de sfeer of de origine van de gerechten.

Dinner on the Road mikt op bedrijven die hun gasten willen verwennen onderweg naar een event. Er kunnen ook vergaderingen met aangepaste catering georganiseerd worden. Ook particulieren kunnen de truck afhuren voor speciale gelegenheden.

rijdende keukenKerkhofs en Ghysels gaan de truck, die vanaf oktober 2015 op de wegen zal rondrijden, zowel verhuren als verkopen. Er schijnt al veel buitenlandse interesse te zijn om een eigen rijdend restaurant te gaan uitbaten. De truck wordt gemaakt door het Oostenrijkse bedrijf Marchi Mobile en is geïnspireerd op de Italiaanse designer Luigi Colani.

“De wereld staat niet stil en wij dus ook niet,” zegt David Ghysels. “Onze sector leent zich er toe om constant te innoveren en dat is precies wat we doen. Drie jaar lang werkten Stefan en ik achter gesloten deuren aan Dinner on the Road. En nu kunnen we eindelijk het resultaat tonen!” Stefan deelt het enthousiasme: “De grootste uitdaging van dit project was mijn mond te houden en niet overal van de daken te schreeuwen hoe geweldig dit concept wel is… ”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.