Nieuws Limburg Kerkhofs en Jacobs starten met kranenbedrijf

Kerkhofs en Jacobs starten met kranenbedrijf

Kerkhofs en Jacobs starten met kranenbedrijf

Stefan Kerkhofs (Fun Group) en Leonard Jacobs hebben zopas het gloednieuwe bedrijf JK Kranen gestart. Beide heren hebben meteen 900.000 euro geïnvesteerd in de aankoop van een ‘superkraan’, de Grove GMK 5095 (zie foto). Deze zal dienst doen als hijskraan bij evenementen en zal bovendien verhuurd worden bij bouwprojecten.

kraan van JKEen opmerkelijke stap voor Stefan Kerkhofs, die 2 jaar geleden nog de elastiek van Benji Fun aan de haak hing, en toen stelde om het katapulteerwerk aan anderen over te laten. Aan de kraan kunnen echter ook andere attracties worden gehangen, zoals het succesvolle Dinner in the Sky.

Met de oprichting van JK Kranen is volgens Stefan Kerkhofs en Leonard Jacobs de spreekwoordelijke cirkel rond: “We zijn allebei zonen van Limburgse ondernemers, en blijkbaar kruipt het bloed waar het niet gaan kan,” zeggen ze in koor. “Niet enkel de kraan is de absolute top, ook het personeel dat de kraan zal bedienen voldoet aan alle voorwaarden op vlak van bediening en hijsaanslagen.”

De zaakvoerders stellen dat er binnen afzienbare tijd nog meer investeringen zullen gedaan worden, zoals de aankoop van hoogtewerkers en heftrucks.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.