Nieuws Limburg Kerkhofs gaat nu ook tenten verhuren

Kerkhofs gaat nu ook tenten verhuren

Kerkhofs gaat nu ook tenten verhuren

The Fungroup, het pretbedrijf van Stefan Kerkhofs in Zonhoven, heeft een nieuwe afdeling opgericht. De benaming Tent-Renting zegt meteen waar het over gaat: de verhuur van alle soorten tenten. “Via onze nieuwe divisie willen we vooral niet-alledaagse structuren aanbieden,” aldus Kerkhofs. “We hebben ze in alle soorten en maten, zowel voor klassieke stijlvolle feesten als voor feestjes ‘met een hoek af’. We vinden dat de accommodatie bepalend is voor de sfeer van een evenement. Vandaar dat we tenten willen aanbieden die zorgen voor dat tikkeltje extra.” Daarnaast heeft Tent-Renting ook ‘gewone’ partytenten.

perfect skyDe tenten zullen ook voor eigen gebruik worden ingezet, aangezien Stefan Kerkhofs samen met Bart Koninckx ook het evenementenbureau To The Point Events aanstuurt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.