Nieuws Limburg Kestens maakt Europees hoofdkwartier in Hasselt

Kestens maakt Europees hoofdkwartier in Hasselt

Kestens maakt Europees hoofdkwartier in Hasselt

Davy Kestens, de jonge Limburgse ondernemer die vanuit San Francisco zijn bedrijf Sparkcentral runt, wil nu ook in Europa een apart hoofdkwartier uitbouwen. Daarvoor heeft hij zijn oog laten vallen op de Corda Campus in Hasselt. Een logische keuze, aangezien hij de site kent omdat zijn vader Patrick er de activiteiten van de Incubator behartigt. Binnen 10 maanden wil Kestens er maar liefst 30 mensen aan het werk hebben. Dat zijn er evenveel als momenteel in de VS. Op termijn van een jaar wil Sparkcentral trouwens ook een hub in Azië oprichten. “Waar de eerste klanten zich voornamelijk in de VS situeerden, neemt nu de belangstelling vanuit Europa en Azië toe,” zegt hij. “Vandaar dat we snel willen schakelen.”

Davy KestensKestens (26) was de afgelopen dagen in Hasselt om deze Europese dochtervennootschap op te richten. “Ik ben verbaasd over de administratieve rompslomp die daarbij komt kijken,” glimlacht hij. “In Silicon Valley doen we dat via het internet, en is dat meteen geflikt…”

Sparkcentral is gespecialiseerd in software voor het opvolgen en managen van berichten die over jouw bedrijf verschijnen op social media. Dit laat een efficiënt en modern beheer van klachten en vragen van klanten toe. Grote firma’s als Delta Airlines, Netflix, Dropbox, Uber en Sears behoren tot referentielijst van Sparkcentral.

(Lees donderdag meer in Het Belang van Limburg)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.