Nieuws Limburg Ketelverhuurder gaat zich in Houthalen vestigen

Ketelverhuurder gaat zich in Houthalen vestigen

Ketelverhuurder gaat zich in Houthalen vestigen

volta limburgInhome Energy Care, een bedrijf dat onder naam Volta Limburg in Nederlands Limburg actief is in de verhuur en het onderhoud van gasverwarmingsketels en warmwatervoorzieningen, slaat zijn tenten op in België. Dinsdag opent Inhome Energy Care de deuren in de voormalige mijngebouwen van Houthalen (Greenville). De dienst is nieuw: “In Vlaanderen kon je niet of nauwelijks een cv-ketel huren, terwijl dat in Nederland de gewoonste zaak van de wereld is,” zegt Franco Sechi van Inhome Energy Care. “Voor een vast bedrag per maand beschik je over een veilige kwaliteitsketel op gas, inclusief onderhoud en service. “Natuurlijk kun je ook een ketel kopen, maar gezien de huidige economische situatie waarin veel gezinnen verkeren, verlichten onze huurformules de energielasten voor veel gezinnen. Ook bedrijven en gemeentelijke instellingen kunnen bij ons terecht voor advies en een passende huurformule. Inclusief de service, want gaat er iets stuk, garanderen wij binnen de 24 uur opnieuw warmte en warm water in huis of op kantoor.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

As, Dilsen-Stokkem
As

Maaslandia breidt zoekgebied uit

Na Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Lanaken rekruteert ondernemersclub Maaslandia nu ook bedrijven uit As, Kinrooi en Maaseik. Zo treden Ludo Geurden… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.