Nieuws Limburg Keukenhandel stapt in voetbalsponsoring

Keukenhandel stapt in voetbalsponsoring

Keukenhandel stapt in voetbalsponsoring

Deaplus, de keuken- en badkamerfabrikant uit Heusden-Zolder, heeft zich geëngageerd om hoofdsponsor te worden van de Hasseltse zaalvoetbalclub in eerste nationale. Het team krijgt de naam FT Deaplus Hasselt. In het zaalvoetbal is het, net zoals bijvoorbeeld in het volleybal, de gewoonte dat de club de naam van de hoofdsponsor krijgt. Zo heette het team vorig seizoen nog ZVC Gelko Hasselt, naar de lokale leverancier van ramen en deuren Gelko.

deaplus hasseltHasselt is een jonge zaalvoetbalclub die in haar 10-jarig bestaan wist op te klimmen tot de hoogste afdeling. Het team won al de beker van België en speelde de afgelopen 2 jaar de play-offs van de competitie. Dat is ook volgend seizoen de ambitie.

Deaplus is een fabrikant van keukens, badkamers, maatkasten en dressings uit Heusden-Zolder, met toonzalen in Hasselt, Boortmeerbeek, Roeselare, Schoten en Sint-Niklaas. De eigenaar-ondernemer is Jos Vaes uit Peer. De jaarlijkse omzet bedraagt zo’n 15 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.