Nieuws Limburg Kies zelf uw figuurtjes voor animatievideo

Kies zelf uw figuurtjes voor animatievideo

Kies zelf uw figuurtjes voor animatievideo

Viewz, een videoproductiehuis uit Hasselt, pakt uit met een nieuw product. Ze hebben een catalogus samengesteld met figuurtjes die kunnen optreden in animatievideo’s. “Het is vooral kostenbesparend als de klant zijn eigen stijl, personages en designs kan kiezen uit een kant en klaar aanbod”, zegt Levi Heymans van Viewz.

Animatievideo’s zijn alomtegenwoordig om een informatieve of commerciële boodschap helder en snel over te brengen naar een doelgroep. “Het probleem is vaak de creatie van alle figuurtjes of avatars op maat, de prijs van zo’n video snel doet oplopen”, aldus medezaakvoerder Jeroen Gerets. “Daar gaan we tegen in met Eazy, een innovatieve en budgetvriendelijke catalogus, waarin heel wat personages, kleuren, huisstijlen en andere designs zijn terug te vinden. Op die manier werken we efficiënter en bespaart de klant geld. Bovendien blijft personalisatie mogelijk.”

Kan je dan niet beter op internet een template downloaden? “Nee, want de kwaliteit van onze Easy-databank is niet vergelijkbaar”, aldus nog Levi Heymans. “En er zal altijd een vorm van maatgerichte afwerking en personalisatie nodig zijn, die je best door echte professionals laat uitvoeren om geloofwaardig over te komen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Salesforce komt Limburgers opleiden

Salesforce, het internationale softwareplatform voor het beheer van klantenrelaties, gaat een structureel partnership aan met Hogeschool PXL. Bedoeling is dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.