Nieuws Limburg Kiespijnpraktijk strijkt neer in winkelwijk

Kiespijnpraktijk strijkt neer in winkelwijk

Kiespijnpraktijk strijkt neer in winkelwijk

Esthedentalplus, het gekende tandheelkundig centrum met vestigingen in Oudsbergen, Maasmechelen en Bree, heeft zopas in het Hasseltse Quartier Bleu een vierde praktijk geopend. De familie Schreurs heeft er 5 hypermoderne behandelkamers ingericht.

“We spaarden kosten noch moeite om een rustgevende omgeving te creëren voor de patiënt,” zegt Ronny Schreurs, zaakvoerder van Esthedentalplus. “Met uitzicht op het water, houtelementen en passende geuren, zijn we erin geslaagd om de tandzorgen van de patiënt op een zo aangenaam mogelijke manier te behandelen. Een win-win voor patiënt en medewerker-tandarts.”

Momenteel zijn er in de nieuwe Hasseltse vestiging al een 6-tal tandartsen en 2 tandartsassistentes actief, maar ook voor deze vestiging is men nog op zoek naar extra tandartsen (al dan niet gespecialiseerd) om elke discipline van de tandheelkunde er te kunnen aanbieden.

De Esthedentalplus-groep is als fullservice mondzorgcentrum intussen uitgegroeid tot een stevige familiale KMO met 65 zorgprofessionals. “De ambitie ligt nu in het verder professionaliseren van de organisatie en erover waken dat het DNA van Esthedentalplus behouden blijft”, aldus nog Ronny Schreurs, die als zaakvoerder wordt bijgestaan door Maxime Schreurs (Business Development Manager), Michelle Schreurs (HR Business Partner) en Martine Van Hemelen (orthodontist).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.