Nieuws Limburg Kim Clijsters doet Elton John Limburgse brillen cadeau

Kim Clijsters doet Elton John Limburgse brillen cadeau

Kim Clijsters doet Elton John Limburgse brillen cadeau

1546350_377015599146923_7822547630352268691_nStel dat je in Londen wordt uitgenodigd door Sir Elton John en een gepast cadeautje voor hem moet meebrengen… Wat geef je dan aan een man die eigenlijk al alles heeft? Het overkwam Kim Clijsters, die door Elton John was uitgenodigd om in de Royal Albert Hall een benefiet-wedstrijd te gaan spelen ten voordele van de anti-aids-stichting van de Britse zanger.

Kim legde het probleem voor aan Michel Hons van de gelijknamige optiekzaak in Dilsen-Stokkem. “Omdat ik wist dat Elton John een brillenfreak is, stelde ik voor om enkele brillen cadeau te doen,” vertelt Michel Hons. “Samen met een collega (Gerd Booten uit Nederlands-Limburg) maak ik de collectie Jefferson Eyewear, waarvan het montuur uit hout wordt vervaardigd. Kim was meteen enthousiast, en zo gebeurde het dat ze een leuk doosje met 3 van onze brillen heeft meegenomen naar Londen.”

De zanger was laaiend enthousiast. “In die mate zelfs dat we zopas een kaartje van hem hebben gekregen om ons te bedanken,” lacht Michel Hons. “Zo zie je maar hoe een idee dat voor de grap ontstaat, kan uitgroeien tot een mooi project.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.