Nieuws Limburg Kim en Kim lanceren eigen Mamzel-label

Kim en Kim lanceren eigen Mamzel-label

Kim en Kim lanceren eigen Mamzel-label

Mamzel, het erg succesvolle Limburgse concept dat leuke spulletjes verkoopt via homeparty’s en een internetwinkel, lanceert nu ook een eigen label. Handtassen, placemats, notitieblokjes… ze zijn voortaan te vinden onder de naam “Designed for Mamzel”.

mamzel kim kim“Er zijn 2 voorname redenen voor deze strategische keuze,” zeggen Kim Hardy en Kim Severy van Mamzel. “In de eerste plaats vragen onze klanten naar exclusieve producten. Ze bevestigen ons buikgevoel dat heel unieke spullen een mooie aanvulling betekenen van ons (overal ter wereld aangekochte) gamma. Bovendien is er vlakbij huis veel talent van creatieve geesten, die misschien niet het commerciële netwerk hebben om een brede afzetmarkt voor hun producten te vinden. We stellen anderzijds ook vast dat er hier in Limburg nog heel wat productiecapaciteit te vinden is, en de maakindustrie zeker nog toekomst heeft. Waarom zouden we dan al onze producten uit China of de VS moeten invoeren als we ze hier ook kunnen laten maken? Duurzaamheid, solidariteit, ondersteuning van de lokale economie,… dat speelt allemaal mee.”

Mamzel stapt dus met ideeën van potentiële producten naar lokale designers om deze uit te werken tot items die perfect in het bestaande aanbod passen. “Anderzijds zijn er ook ontwerpers die ons zelf interessante voorstellen komen doen,” aldus Kim en Kim. “We zijn klaar voor deze samenwerking, omdat we nu mogen zeggen dat we een grote, vaste klantenbasis hebben om een zeker volume van deze exclusieve creaties te kunnen garanderen. We hebben nu 60 medewerksters in dienst (“Mamzellen”) om overal in het land homeparty’s te geven. En onze webshop is goed gekend. Vandaar dat we de designers ook wel iets te bieden hebben en jong talent op deze manier een kans krijgt.”

Mamzel is trouwens zelf ook creatief. Op het einde van de maand wordt er een virtuele uitverkoop gedaan in de vorm van promotiepakketten die via Facebook aangeboden worden (YES-actie).

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.