Nieuws Limburg Kim Hardy en Kim Severy: Durf hulp te vragen

Kim Hardy en Kim Severy: Durf hulp te vragen

Kim Hardy en Kim Severy: Durf hulp te vragen

Vanuit hun Mamzel-hoofdkwartier in Hasselt sturen “Oppermamzellen” Kim Hardy en Kim Severy een legertje aan van ruim 35 Mamzellen: Dat zijn demonstratrices die bij mensen thuis of bij bedrijven fijne kadoo-artikelen aanbieden. Fijne kadootjes, ook voor jezelf.

Kim Hardy & Kim SeveryHet vernieuwende van ons concept ligt in een aantal factoren. Zo combineren we het klassieke homeparty-model met een on-line verhaal: er is de website en we communiceren vooral on-line met onze klanten. Mamzel probeert haar verhaal op een zachte manier te brengen. Wij gaan niet duwen. We zijn heel actief in de sociale media op Facebook bijvoorbeeld en via een maandelijkse on-line nieuwsbrief. Hierdoor kunnen we heel persoonlijk communiceren, alsof je 1 op 1 spreekt. Maar tegelijk doe je dat tegen een grote groep mensen. Zo creëer je een community waar klanten graag deel van willen uitmaken. De sociale media dwingen ons ook tot eerlijkheid: alles wat niet juist is, is open en bloot zichtbaar to all. Hierdoor kan je dus niet anders dan correct zijn en perfectie met een strikje leveren.

Onze producten zijn net dat tikkeltje anders

Daarnaast zijn onze producten net dat tikkeltje anders. Homeparties bestaan al lang en het aanbod omvat meestal huishoudspullen. Onze producten bieden een combinatie van en nut en vrolijkheid. Het kunnen gebruiksvoorwerpen zijn, maar ook gewoon leuke, kwaliteitsvolle hebbedingen waar je meteen blij van wordt.

Mamzel wordt meer en meer een begrip: Ik ben een Mamzel, ik ga mamzellen, mamzelligheid, enz. We willen ook graag eigen Mamzelproducten lanceren. Daar gaat wel wat ontwikkelingswerk aan vooraf, maar de eerste dingen zijn op komst.
Het idee voor allerlei innovaties kwam van ons, maar we hebben wel de hulp ingeroepen van het Innovatiecentrum Limburg. Adviseur Anke heeft een brainstormsessie geleid met heel ons team Mamzellen. Daar zijn ontzettend veel nieuwe en frisse, ja mamzellige ideeën uitgekomen. Ook heeft zij ons in contact gebracht met iemand die nu een app aan het maken is voor de I-pad. Binnenkort kan je de Mamzel-cataloog op de i-pad zetten. Onze tip? Vraag hulp, want die is er! Je moet het gewoon vragen. Het was een stap om bij het Innovatiecentrum aan te kloppen, maar zij wezen ons wel op kansen waar we zelfs het bestaan niet van kenden en die we anders niet hadden benut.

Vanavond op ons programma van de regionale zender: een uitgebreide reportage met deze Innovatieheld! Surf ook naar www.neemvoorsprong.be

Het Innovatiecentrum helpt bedrijven door hen o.a. te begeleiden bij het opstellen van een subsidiedossier. Meer weten over onze diensten? Surf naar www.innovatiecentrum.be

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.