Nieuws Limburg Kim Strauven vervoegt directie van Isola

Kim Strauven vervoegt directie van Isola

Kim Strauven vervoegt directie van Isola

De specialist in thermische en akoestische vloerisolatie Isola uit Tongeren, heeft Kim Strauven aangeworven als nieuwe COO. Na directiefuncties bij C&A en Carrefour maakt de Limburgse de overstap naar de bouwsector.

Kim Strauven (37) was 12 jaar verantwoordelijke van de aankoop en logistiek bij C&A en daarna 2 jaar directielid bij Carrefour Belgium. Nu vervoegt ze dus als Chief Operating Officer het team van Maarten Bostyn. Ze zal de dagelijkse operaties binnen het isolatiebedrijf op haar nemen.

“Vreemd, maar ik heb altijd al het gevoel gehad dat de bouwsector ooit mijn pad zou kruisen”, aldus Kim Strauven (tevens echtgenote van LRM-directeur Jeroen Bloemen). “Toen Maarten Bostyn (CEO) me vroeg om de enorme uitdaging aan te gaan om mee aan het stuur te staan van zijn bedrijf, moest ik niet lang nadenken. Isola Belgium heeft een uitstekende reputatie, is innovatief en positief. Ik heb enorm veel zin om samen met onze vakmensen en tof team, mijn schouders te zetten onder de verdere groei en optimalisering van het bedrijf.”

Maarten Bostyn, die ook voormalig radiomaker Bjorn Verhoeven in zijn directieteam telt, is enthousiast. “Met Kim hebben we nu ook een sterke vrouw in de bouw. Zij zal de organisatie verder structuur geven en de juiste mensen aantrekken. Zo zijn we klaar voor de volgende jaren en nog meer tevreden klanten want onze mensen, planning en service maken het verschil.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.