Nieuws Limburg Kim Vandenplas beste Vlaamse starter

Kim Vandenplas beste Vlaamse starter

Kim Vandenplas beste Vlaamse starter

Na de prijs op Limburgs niveau, heeft Kim Vandenplas van Libra Services uit Zonhoven, nu ook de nationale award als Beloftevolle Vrouwelijke Starter binnengehaald. In de KBC-gebouwen mocht ze woendagavond uit handen van minister-president Peeters de onderscheiding in ontvangst nemen. Libra Services is een schoonmaakbedrijf dat werd opgericht in 2010. Ondernemingen die tussen 2 en 5 jaar oud zijn kunnen meedingen naar deze vrouwelijke startersprijs.

Kim VandenplasKim Vandenplas heeft momenteel 9 mensen in dienst. Naast de schoonmaak startte zij onlangs met het renoveren van bestaande vloeren en het verwijderen van krassen, zuurtags en kalkaanslag in ruiten. Dat ze in haar bedrijf de planning, administratie, verkoop, boekhouding, kwaliteitsbewaking en personeelszaken zelf beheert, is één van de redenen waarom de jury deze prijs aan Kim toekent.

“Door deel te nemen aan de prijs van de Belofte 2013 hoop ik andere vrouwen te inspireren om ook de stap naar het ondernemerschap te zetten en wil ik aantonen dat met inzet, wilskracht en de nodige realiteitszin, het absoluut mogelijk is hierin succesvol te zijn,” zegt Kim Vandenplas.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Diepenbeek, Genk
Diepenbeek

Buitenlanders knielen voor knie-specialist

De gekende revalidatiewetenschapper en kinesitherapeut Bart Dingenen wordt mede-vennoot bij Motion to Balance, de multidisciplinaire groepspraktijk voor osteopathie en kinesitherapie… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.