Nieuws Limburg Kippenren van Studio Segers is publiekslieveling

Kippenren van Studio Segers is publiekslieveling

Kippenren van Studio Segers is publiekslieveling

daily needsMaar liefst 1.123 aanwezigen bij de uitreiking van de Henry Van de Velde Labels hebben hun stem uitgebracht over het ontwerp dat zij het allerbeste vonden. Eén product stak er volgens Design Vlaanderen met kop en schouder bovenuit en wordt zo de winnaar van de Henry van de Velde Award Publiek: Daily Needs, het modulaire programma om te tuinieren en huisvee te houden , een ontwerp van Studio Segers uit Maaseik.

Linea, een tuintafel en tuinbanksysteem van kuppers&wuytens uit Zonhoven, kreeg het derde meeste stemmen van de beursbezoekers.

Naast de roem die Studio Segers voor deze overwinning opstrijkt, is er een cheque van 2.500 euro prijzengeld en een zilveren trofee aan verbonden. De officiële uitreiking hiervan gebeurt over zowat een jaar, in de Bozar in Brussel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.