Nieuws Limburg Kirsten Janssens door rechtbank failliet verklaard

Kirsten Janssens door rechtbank failliet verklaard

Kirsten Janssens door rechtbank failliet verklaard

De miserie houdt niet op voor Kirsten Janssens, de excentrieke ex van Jaga-baas Jan Kriekels, die in Vlaanderen bekend werd door het programma The Sky is the Limit. Nadat ze zich eerder dit jaar vrijwillig liet opnemen in de psychiatrie en intussen haar leven opnieuw op de rails leek te hebben, is ze maandag door de Ondernemingsrechtbank in Tongeren failliet verklaard.

Nadat haar veelbesproken relatie op de klippen liep, en ook een volgende huwelijk geen lang leven was beschoren, was Kirsten Janssens vastberaden om haar eigen boontjes te doppen. Ze opende vorig jaar een webshop The Real Ibiza, waar ze kleding en accessoires verkocht. De winkel is intussen offline gehaald. Ze schreef bovendien de problemen van zich af in enkele boeken. Haar meest recente werk, getiteld Mijn leven in Lockdown, is zopas verschenen.

Maar omdat ze haar focus van het zakelijke aspect moest verleggen naar haar mentale welzijn, boerde de business achteruit. Dat heeft Kirsten Janssens doen beslissen om zelf een aangifte van faillissement te doen. De rechtbank is daar zopas op ingegaan, met het vonnis tot gevolg.

Elke Roebben is aangesteld als curator. Zij verzamelt de schuldvorderingen, die voor 10 oktober moeten ingediend worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Salesforce komt Limburgers opleiden

Salesforce, het internationale softwareplatform voor het beheer van klantenrelaties, gaat een structureel partnership aan met Hogeschool PXL. Bedoeling is dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.