Nieuws Limburg Klaar voor de volgende 10 jaar!

Klaar voor de volgende 10 jaar!

Klaar voor de volgende 10 jaar!

Exact 10 jaar: zo lang bestaat Made in Limburg! Om deze mijlpaal te vieren, brengen we deze week enkele artikels over het reilen en zeilen van ons nieuwskanaal. Aflevering 6: quo vadis, Made in Limburg?

Waar gaat Made in Limburg naartoe? Zullen we over 10 jaar nog bestaan, en in welke vorm? De toekomst zal het uitwijzen. Wat alvast zeker is: zowel uitgever Mediahuis als de rechtstreeks betrokken medewerkers geloven rotsvast in de ‘bright future’ van ons medium. Er wordt volop geïnvesteerd in de verdere verbetering van het platform, de omkadering van de staff en de professionalisering van de redactie. Zo komt er volgende maand een gloednieuwe website en werd er met Ivo Vandekerckhove een zeer ervaren hoofdredacteur aangesteld om de redactionele lijnen uit te zetten. Ook de commerciële toekomst oogt rooskleurig. Tal van kandidaat-partners staan te popelen om aflopende exclusiviteitscontracten over te nemen en de felbegeerde plaatsen in te vullen met hun logo of content-dossier.

Het team is vastberaden om in de komende jaren het beste van zichzelf te blijven geven en in heel Vlaanderen de leidende positie als regionaal economisch nieuwsmedium verder gestalte te geven. Als jij, beste lezer, trouw op post blijft en ons blijft voeden met positief nieuws, zullen we samen nog een lang en gelukkig leven leiden!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Salesforce komt Limburgers opleiden

Salesforce, het internationale softwareplatform voor het beheer van klantenrelaties, gaat een structureel partnership aan met Hogeschool PXL. Bedoeling is dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.