Nieuws Limburg Klant worden, reserveren en rijden maar!

Klant worden, reserveren en rijden maar!

Klant worden, reserveren en rijden maar!

Het is weer wat kouder, sneller donker en wat natter…en je hebt geen auto aan de deur! Dat betekent niet dat je dan niet anders kan dan een auto aankopen die de helft van de tijd stilstaat in de garage. Al ooit van Cambio gehoord? Cambio is dè oplossing voor wie slechts af en toe een auto nodig heeft bijvoorbeeld om boodschappen te doen of verdere bezoekjes te maken.

In drie eenvoudige stappen ben je al aan het rijden. Klant worden doe je via de website www.cambio.be. Eénmaal ingeschreven, ontvang je je cambiokaart en kan je verder met de volgende stap: reserveren. Een cambio-auto reserveren doe je telefonisch of via het internet, lang op voorhand of net voor je wenst te vertrekken. Het kan allemaal en dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Auto gereserveerd? Dan rijden maar. Met je cambiokaart open je de auto en de boordcomputer controleert je reservatie. De sleutel ligt klaar in de auto.

Een bijkomend voordeel van Cambio? Onderhoud, keuring, omnium verzekering zijn allemaal verleden tijd voor je. Cambio regelt alles om hun auto’s tiptop in orde af te leveren.

Voor de tarieven kan je kiezen uit een Startpakket, Bonus of Comfort. Voor de correcte prijzen bij elke formule neem je best een kijkje op www.cambio.be => tarieven.

De dichtsbijzijnde standplaatsen voor Limburgse gebruikers zijn Hasselt, Genk en Diest. Maar tips voor nieuwe bijkomende standplaatsen zijn zeker welkom.

Meer informatie: www.cambio.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.