Nieuws Limburg Klanten à la minute helpen met bouwmateriaal en -toestellen

Klanten à la minute helpen met bouwmateriaal en -toestellen

Klanten à la minute helpen met bouwmateriaal en -toestellen

Een strategische stock aanleggen kan het verschil betekenen tussen de coronacrisis doorkomen of niet. Palmaers Vakhandel schakelde snel toen bleek dat de strijd tegen de pandemie er eentje van lange adem zou worden. “Dankzij onze grote voorraad aan allerhande machines kunnen wij onze klanten à la minute verder helpen”, vertelt zaakvoerder Ivo Palmaers.

De coronacrisis is nog lang niet onder controle en dat betekent dat ook de toeleveranciers nog steeds te kampen hebben met vertragingen op leveringen. Palmaers Vakhandel voorzag deze problemen en besloot al snel een strategische stock aan te leggen waardoor het à la minute toch trailers, tuinmachines, reinigingsoplossingen, graafmachines en grondbewerking machines kan aanbieden.

“In elke tak kunnen wij een oplossingen aanbieden. Of we bieden een toestel uit ons uitgebreide beschikbare gamma aan of komen met een perfect volwaardig alternatief.  Zo kunnen we onze klanten helpen met elke vraag en dat op heel korte termijn”, vertelt zaakvoerder Ivo Palmaers. “In tijden van crisis moet je durven proactief te handelen en dat is wat we bij Palmaers Vakhandel hebben gedaan en daar plukken we nu de vruchten van af.”

De magazijnen puilen uit en de meest oplossingen zijn voorradig.

Out of the box

Want wie in tijden van crisis out of the box durft te denken, kan ook de mogelijkheden zien die een crisis kan bieden. “We merken dat klanten steeds meer durven afwijken van de gangbare paden en zo bij ons terechtkomen om hun machines te huren of aan te kopen. De lokale beschikbaarheid speelt een steeds belangrijkere rol en daar kunnen wij natuurlijk goed op inspelen dankzij onze Limburgse verankering. Dat merken wij ook aan de stijgende offerteaanvragen die we binnenkrijgen”, gaat Ivo verder. “Bovendien kunnen wij een beroep doen op een eigen transport waardoor de machines ook tot bij de klant geleverd worden.”

Groep Palmaers verkoopt en verhuurt kwalitatieve machines en gereedschap aan professionals en klussers aan uiterst interessante prijzen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.